Терористи перекидають тентовану військову техніку з Луганська на кордон з Росією. Про це повідомив Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

За даними військового експерта, через Луганськ на Краснодон і Ровеньки проїхали не менше 2 автоколон з бортовим, критим транспортом в кількості 11-12 машин. Пізніше в тому ж напрямку рухалася ще одна колона з 20 одиниць автотехніки, зокрема 3 автобуси з озброєними людьми.

Раніше Генштаб повідомив, що російські військові залишають місто Брянка Луганської області після затримання бійцями АТО військових ГРУ Росії. Солдатів спочатку доставили на кордон з Росією, а в Ростові-на-Дону їх чекав літак для відправки в Тольятті.

Водночас через залізничні станції Краснодон та Іловайськ триває перекидання бойової техніки, озброєння і боєприпасів для потреб бойовиків. Зафіксовали прибуття в Іловайськ 8 платформ з гусеничної технікою.

Матеріал по темі: Російські спецназівці здали керівництво

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще