Поблизу Широкино Донецької області бойовики активно використовували для обстрілів позицій сил АТО стрілецьке озброєння, міномети і бронетехніку.

Про це повідомив військовий експерт та нардеп Дмитро Тимчук на своїй сторінці Facebook.

"На приморському (маріупольському) напрямку, в районі на північний схід і північ Широкино, бойовики активно використовували для обстрілів позицій сил АТО стрілецьке озброєння, міномети і бронетехніку", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У небі над Донбасом зафіксували 16 безпілотників - прес-центр АТО

За його словами, в даному районі оперувала танкова група терористів - всього три одиниці танків. Після розтину її позицій та їхнього обстрілу силами АТО з мінометів і станкових гранатометів бронегруппа бойовиків була змушена відступити.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомлялося, в районі населеного пункту Рассадкі Артемівського району Донецької області бойовики влаштували невдале "полювання" за бронетехнікою українських військ.

Нагадаємо, 20 травня із 18:00 сепаратисти обстрілювали щогодини українські позиції у Донецькому напрямку із мінометів та артилерії заборонених Мінськими угодами калібрів.

"Обстріляли Авдіївку, Опитне, шахту Бутовка, Красногорівка, Кам'янка, Старогнатовка, Піски, Водяне, Мар'їнка. Протитанковий ракетний комплекс обстріляв Гранітне", - ідеться в повідомленні прес-центру АТО.

Використовуючи міномети, гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю бойовики вели вогонь по населених пунктах Луганське, Лозове, Кірово, Ленінське, Майорськ.

У Луганській області обстріляли Щастя та Станицю Луганську.