Сьогодні, близько 11:30 в мікрорайоні "Східний" прогримів вибух. Про це повідомили місцеві жителі Маріуполя в соціальних мережах. Стовп диму бачили в районі гаражного кооперативу "Вантажівка", неподалеку блок-поста бійців АТО.

"У мене було таке відчуття що вікно виб'є! Відразу втекла до ванної, руки досі трусяться, але мені диму не видно, представляю що було з тими хто взагалі поруч з 15 блок постом був!" - пишуть маріупольці.

Матеріал по темі: Оборону Маріуполя перевірили європейські політики

Міліція оперативно виїхала на місце вибуху.

"В даний час оперативна обстановка в мікрорайоні "Східний" стабільна. Згідно попередніх даних, звуки вибуху долинули до житлового кварталу з полів, де проводилися вибухотехнічні роботи", - зазначили в прес-службі міліції.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Прес-офіцер сектору "М" Дмитро Горбунов заявив, що сьогодні вранці біля дороги з Маріуполя на Лебединське, недалеко від блокпоста військові знайшли фугас, який противник встановив поряд з автотрасою.

"Прибула на місце група саперів ВСУ, провела повну перевірку прилеглих територій. Фугас підірвали на місці. Перенести його було неможливо", - зазначив Горбунов.

Нагадаємо, 24 січня 2015 в мікрорайоні "Східному" сталася трагедія. Під час обстрілу терористами загинули 30 мирних жителів. Більше 100 людей отримали поранення.