Український дизайнер Юрій Опанасенко створив проект Inbox Museum of Art, який дозволяє безкоштовно дізнаватись про нові експонати в найкращих музеях світу. Це - розсилка повідомлень на електрону пошту.

Щоранку, крім вихідних усім підписникам приходить лист з інформацією про один з експонатів, що виставлений у найкращих світових музеях та галереях. Повідомлення надходять лише англійською мовою.

"Прочитання листа займе лише одну-дві хвилини. За цей час ви дізнаєтесь щось нове та отримаєте порцію натхнення. Такий формат чудово дозволяє розвиватись і не витрачати на це багато часу", - роз'яснив свою ідею організатор.

Юрій живе і працює дизайнером у Лондоні. За його словами, такий формат повідомлень – світовий тренд.

Ідея власного проекту виникла раптово. Реалізував Юрій її за декілька вечорів разом зі своїм другом Юрієм Федоренком. Деталі обговорювали в Скайпі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Незабаром вони планують вдосконалити і розширити концепцію проекту - запрошувати фахівців, проводити тематичні тижні і навіть спробувати інтерактивні формати.