Сьогодні терористи з 6 години ранку активно обстрілювали бойові позиції українських військових на Маріупольському напрямку. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Бойовики з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї атакували Широкине. Тим часом терористи дев'ять разів обстріляли Опитне, Піски та шахту Бутовку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На Луганському напрямку бойовики обстріляли санітарний автомобіль поблизу Сизого. Вони намагалися захопити його. Українські військові вчасно прийшли на допомогу санітару, його відпустили.

Використавши стрілецьку зброю, міномети та гранатомети сепаратисти вели вогонь по Кримському та населеному пункті Золоте. Автоматичний гранатомет противник використав для атаки на Богуславське, а Кулемети - по Кіровому, БМП злочинців обстрілювали Стодолище.

Читайте по темі: Бійці АТО називають Марію Матіос своєю мамою

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що за минулу добу в боях за Широкине загинув один український військовослужбовець, ще п'ятеро отримали поранення.