У Широкиному тривають бої між терористами і українськими військовими. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє екс-комбат батальйону "Донбас" Семен Семенченко.

"Сьогодні протитанковим взводом батальйону Донбас знищений Камаз з боєприпасами і піхотою російських окупантів. На дорозі все заволокло димом, в рації суцільні мати", - повідомляє Семенченко.

Читайте також: Росія відгородилася від Донбасу ровом

Народний депутат заявив, що після кожного бойового зіткнення бойовики вимагають режим припинення вогню.

"Очевидно, проводити п'яні паради в Донецьку набагато простіше, ніж воювати з добровольцями, що захищають свою рідну землю - Україну", - підкреслює екс-комбат.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В результаті боїв поранений боєць с позивним "Валет". Цю інформацію підтвердив речник штабу оборони сектора "М" Дмитро Горбунов. Він також додав, що боєць АТО знаходиться в шпиталі, його життю ніщо не загрожує.