У Ростовській області вирили рів завдовжки 100 кілометрів, а також звели 40 кілометрів інженерних загороджень. Про це повідомляє прес-служба ФСБ.

У повідомленні йдеться про те, що з початку 2015 року російські прикордонники попередили більше 60 спроб переміщення через кордон зброї та боєприпасів. В результаті на російсько-українському кордоні виявили більше 40 одиниць вогнепальної зброї, близько шести тисяч боєприпасів, понад 200 гранат, 100 снарядів та быльше 30 гранат. Саме тому нове інженерне укріплення державного кордону Росії забезпечить стабільність Донського краю, а також припинить незаконний обіг зброї.

Матеріал по темі: На українсько-російському кордоні зафіксували ешелон "Ураганів"

Протяжність російсько-українського кордону в Ростовській області близько 660 кілометрів, з них більше 400 кілометрів становить сухопутну ділянку.

Нагадаємо, що прес-центр АТО раніше повідомляв про те, що Росія продовжує утримувати уздовж державних кордонів і на території України угруповання, що включають 45 батальйонних і 16 ротних тактичних груп.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще