Європейський банк реконструкції та розвитку планує цього року відкрити офіс банку в Харкові. Про це повідомила директор групи підтримки малого бізнесу ЄБРР Шарлотта Рюе.

"Минулого року ми відкрили офіс у Львові, щоб було простіше працювати c підприємствами, цього року ми плануємо відкрити офіс ще й у Харкові", - сказала вона.

Представник банку навела показники результативності проектів для малого та середнього бізнесу.

"71% підприємств - клієнтів ЄБРР збільшили свої продажі на 40%, більше половини підприємств збільшили кількість працівників, близько 15% клієнтів отримали можливість залучити кредитування на суму близько півмільйона доларів", - додала вона.

Рюе підкреслила, що банк не лише дає поради компаніям, а й надає можливість поліпшити їхні послуги. Цього року банк планує навчити 45 консультантів, і практично така ж кількість консультантів там навчається щорічно.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Представництво ЄБРР у ​​Львові з'явилося в грудні 2014 року.

Читайте також: На будівництво саркофагу Чорнобильської АЄС не вистачає 165 млн. євро

Європейський банк реконструкції та розвитку - найбільший фінансовий інвестор в Україні. Станом на 1 березня 2015 банк фінансує 344 проекти в нашій країні на загальну суму майже в 11 мільярдів євро.