Сьогодні в Алчевську поховали командира загону бойовиків "Привид" Олексія Мозгового та його посібників. На подію не з'явився лідер самопроголошеної "ЛНР" Ігор Плотницкий.

Нагадаємо, що 23 травня автомобіль, в якому їхавМозговий, підірвали за допомогою вибухового пристрою, а потім розстріляли невідомі з кулеметів. Народний депутат Антон Геращенко заявив, що бойовика усунули військові ГРУ РФ.

"Це вже не перший раз, коли в результаті перерозподілу сфер впливу гинуть ватажки бойовиків, які воюють за так звану "Новоросію", - підкреслив на брифінгу в неділю спікер адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузянік.

Матеріал по темі: У Луганській області вбили терориста Мозгового

Проте незабаром після інциденту лідер партизанського загону "Тіні", які діють на території Донбасу, Олексій Гладкий розкрив подробиці ліквідації Мозгового.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще