Британська актриса Джудіт Олівія Денч, відома за фільмами про Джеймса Бонда, взяла участь у відвертій фотосесії заради захисту тварин. Як повідомляє The Daily Telegraph, 80-річна актриса позувала з омаром в рамках кампанії Fishlove, організованої одним з лондонських ресторанів японської кухні.

"Не кожен день виходить обійнятися з омаром. Але найгірше те, що мені не вдалося його з'їсти", - зазначила акторка.

Раніше Fishlove представила еротичні фотографії інших популярних актрис, зокрема Хелени Бонем Картер, Зої Вонамейкер і Джулі Крісті.

Організатори акції намагаються привернути увагу до знищення риб навколо островів Піткерн. Це єдина заморська територія Великобританії в Тихому океані.

Читайте також: Найгарнішою жінкою світу визнана Сандра Буллок

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Джуді Денч стала всесвітньопопулярною після фільму про Джеймса Бонда "Золоте око". Актриса виконала роль М - глави розвідувальної служби M-6.

У 1998 році за гру у стрічці "Місіс Браун" Денч отримала премію "Золотий Глобус", а в 1999 році за роль Єлизавети I у "Закоханому Шекспірі" - "Оскар".