У Кагарлицькому районі на трасі "Київ - Знам'янка" на дорозі зіткнулися два авто і мікроавтобус. В результаті ДТП в аварії загинула одна людина, ще сім отримали травми.

Автомобіль "Хонда" виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом і ВАЗом. В результаті зіткнення легкові автомобілі вилетіли в кювет. Серед постраждалих четверо дітей від 6 до 12 років, який отримали травми.

"Постраждалих госпіталізіровалі.Чудо, що мікроавтобус з 22 пасажирам залишився на дорозі і не злетів у кювет, інакше жертв могло бути більше", - уточнили рятувальники.

Матеріал по темі: У Львові боєць Нацгвардії збив дитину

Нагадаємо, що 29 травня в Кривому Розі маршрутка на великій швидкості влетіла в дерево. У громадському транспорті під час ДТП знаходилося 15 пасажирів. В результаті події 47-річний водій мікроавтобуса загинув на місці пригоди, а сім пасажирів відправили до лікарні з травмами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще