На Хмельниччині взяли під варту двох правоохоронців, які викрали з кафе-бару побутову техніку.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Наразі прокуратура проводить досудове розслідування щодо двох співробітників одного з підрозділів Хмельницького міськвідділу міліції.

Їм повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за кількома статтями Кримінального кодексу: "грабіж, поєднаний із проникненням", "перевищення влади", "погроза вбивством", "умисне легке тілесне ушкодження" та "незаконний вплив на свідка".

Читайте також: Міліціонери та митники пограбували волонтерів

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Правоохоронці встановили, що у квітні минулого року двоє дільничних інспекторів виявили гральні автомати у кафе-барі. Під приводом охорони майна приміщення вони викрали із закладу побутову техніку на суму майже 6500 гривень. Міліціонери у присутності свідка, який не знав про їхні злочинні наміри, вивезли награбоване і сховали його у гаражі.

Щоб уникнути кримінальної відповідальності, міліціонери неодноразово погрожували свідку вбивством за свідчення проти них у прокуратурі. Також вони його побили.

За клопотанням прокуратури області суд заарештував підозрюваних. Одного з них вже звільнили з посади, а іншого відсторонили від виконання обов'язків.