Сьогодні в пунктах обміну валюти й у банках долар продають за 22 гривні, купують — за 20,8 гривень. На міжбанківському ринку американську валюту продають за 21,08 гривню, купують — за 21 гривню. В порівнянні із вчорашнім днем курс майже не змінився — в обмінниках долар подешевшав на 2-5 копійок, на міжбанку — на 7-10 копійок.

"Уряд і Нацбанк намагатимуться утримувати такий курс і надалі, адже у бюджеті закладений взагалі курс 21 гривня. Від нього намагатимуться суттєво не відходити, максимум на 1-2 гривні", - говорить "Знай" економіст компанії АФС Володимир Марченко.

Матеріал за темою Долар подорожчав на 16 копійок

Експерт прогнозує такий курс до осені.

"Якщо до вересня уряд не почне радикальних реформ, а й надалі проводитиме емісію гривні — друкуватиме недостачу, — то долар буде дорожчати", - вважає фахівець.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, вчора у банках і обмінних пунктах американську валюту продавали за 21,5 гривень, купують — за 21 гривню.