У Донецьку після боїв в Маріїнці з'явилося нове кладовище безіменні могил сепаратистів. Про це на своїй сторінці в Facebook написала Ірина Мі.

"Так, хлопці, з'їздила я на кладовищі, як обіцяла. Багато поховань з табличками "солдат номер 9" і т.д. Сильно близько не підходила. Сказали, вчора ховали, цвинтар оточують. Виритих ще могил два ряди. Загалом, перегляньте. Донецьк, 5 червня 2015 р. Цвинтар на Шість-Капітальній", - повідомила вона.

Доннечанка повідомила, що на кладовищі також є і старі могили.

"Могили трактором риють. Вчора ховали, хлопець сказав. Оточили цвинтар і нікого не пускали. Сьогодні я проскочила, може, що рано. Свіжі могили вириті, напевно, сьогодні теж будуть ховати", - написала вона.

Матеріал по темі: Терористи напали на військових біля Мар'їнки - штаб АТО

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що 4 травня в Маріїнці протягом дня відбувався запеклий бій між терористами і українськими військовими. В результаті зіткнення загинули двоє бійців АТО, всіх поранених доставили в Дніпропетровську обласну лікарню. Місцеві жителі активно здають кров для солдатів. В СБУ відзначили, що втрати бойовиків перевищують загибель український військових. У відомстві уточнили, що серед загиблих були російські спецназівці.