У ніч із 6 на 7 червня в зоні проведення АТО зафіксували майже 30 випадків застосування бойовиками зброї проти українських військових. Зокрема, використовували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"По позиціях українських військ в районі Пісків бойовики били зі 120-мм мінометів, а Водяне обстріляли з 122-мм артилерійських систем" - ідеться в повідомленні.

Читайте також: СБУ перекрила три електронні "гаманці" бойовиків

В районі Новоласпи сепаратисти вели вогонь по позиціях АТО із озброєння танків та бойових машин піхоти. В Мар'їнці провокували українських військовослужбовців, застосовуючи стрілецьку зброю.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У Луганській області найбільше терористи обстрілювали Сокільники.

По Ленінському, що на Артемівському напрямку, бойовики били із мінометів калібру більше 100 мм. В цьому секторі населений пункт Кірово декілька разів був обстріляний з гранатометів, 82-мм мінометів та крупнокаліберних кулеметів.

Під ранок бойовики вдарили по Широкино зі 120-мм мінометів та артилерійських систем калібру 122 мм.

Впродовж ночі російсько-терористичні угрупування активно вели повітряну розвідку.

"Було зафіксовано 20 безпілотників ворога. Більшість з них на Луганщині", - підсумував речник АТО Антон Миронович.