Військова частина № 3078 Національної гвардії України 2 червня уклала угоду з ТОВ "Дозор авто" на постачання автомобілів Great Wall H3 на 9,94 млн грн.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Нацгвардія придбала 20 повнопривідних спецавтомобілів супроводження автомобільних колон та вантажів по 497 тис. грн за штуку, що складає близько $24 тис.

Китайські позашляховики Great Wall H3 в Україні зараз продають по 425 тис. грн з акційною пропозицією – плюс 1 тисяча літрів бензину у подарунок.

Читайте також: Нацгвардійці розпочали випробовувати нові БТР (фото)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У конкурсній документації не вказали, чим відрізняються дорогі позашляховики Нацгвардії від більш дешевих авто для звичайних покупців.

Торги провели за переговорною процедурою, зважаючи на складний соціально-політичне становище в державі.

Довідка. При заснуванні у червні 2012 р. компанія "Дозор Авто" називалася "Богдан Схід Авто". Її засновником було акціонерне товариство "СОВА" Олега Свинарчука, бізнес-партнера президента Петра Порошенка, який сам був співвласником до 2009 р. Фонд "Сова" є засновником низки компаній з групи "Богдан".

Наразі фірма вже під назвою "Дозор Авто" записана на Владислава Бельбаса, він же – директор. Нагадаємо, "Богдан" є офіційним дилером "Хюндай".