У письменниці Еріки Леонард Джеймс вкрали рукопис продовження еротичної трилогії "50 відтінків сірого". Офіційний реліз роману відбудеться 18 червня.

У соціальних мережах активно обговорюють пропажу. Багато хто вважає, що незабаром книга з'явиться у відкритому доступі в інтернеті.

Представники видавництва Penguin Random House відмовилися коментувати ситуацію, доки поліція веде розслідування. При цьому вони запевнили шанувальників, що роман опублікують в термін, як і планувалося, бо у автора збереглися копії рукопису.

Головна особливість цього рукопису в тому, що розповідь у ній ведеться від імені головного героя бізнесмена Крістіана Грея, а не від випускниці школи Анастейші Стіл.

Матеріал по темі: З "Ігри престолів" зроблять Разукрашка для дорослих

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що в 2008 році у автора циклу "Сутінки" Стефані Майєр вкрали продовження вампірської саги, в якій оповідь була теж від імені головного героя - вампіра Едварда Каллена. Частину рукопису вкрали і виклали в Інтернет, після чого авторка відмовилася дописувати роман.

У 2003 році британець викрав кілька сторінок рукопису роману "Гаррі Поттер і Орден Фенікса" у Джоан Роулінг і теж опублікував їх у мережі.