Студентку запорізького вишу знайшли закатаною у бетон у підвалі приватного будинку. Вона зникла 11 березня цього року.

Про це повідомляє Головне управління МВС у Запорізькій області.

Тіло дівчини знайшли в одному з приватних дворів Шевченківського району Запоріжжя під шаром бетону. Правоохоронці, в інтересах слідства, не розголошують інші обставини смерті.

Друзі загиблої розповідають, що вона приїхала до Запоріжжя з Вільнянська. Дівчина вступила у Класичний приватний університет. Проте на заняттях вона з'являлась досить рідко. Дівчина мріяла про кар'єру моделі або актриси і активно брала участь у кастингах.

"Вона була веселою і чуйною. З 11 березня цього року її більше ніхто не бачив, а мобільний телефон був відключений", - розповіла подруга загиблої.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Читайте також: На Прикарпатті жорстоко вбили 9-річну дівчинку

Будинок, в якому виявили тіло дівчини, здавали в оренду. Тіло виявив власник помешкання після того, як його звільнили тимчасові наймачі. Він виявив у підвалі новий цементний шар, від якого поширювався характерний запах.

Правоохоронці, які прибули на виклик, знайшли під шаром цементу тіло дівчини.

За цим фактом порушено кримінальну справу за статтею Кримінального кодексу "умисне вбивство".