В ніч із 11 на 12 червня проросійські бандформування близько тридцяти разів обстрілювали позиції українських військ та мирні населені пункти.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Найгарячіше було на Донецькому напрямку. По Пісках ворог 8 разів бив із 120-мм мінометів, артилерійських систем калібром 122 мм, гранатометів, стрілецької зброї та озброєння бойових машин. В цьому ж районі неодноразово потрапляли під обстріли бойовиків Шахта Бутовка, Опитне", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: СБУ затримала 22 вантажівки з товарами для бойовиків

По міській забудові Авдіївки та Водяного вчора ввечері били ворожі танки. Мар'їнку обстрілювали зі стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У Луганській області під обстріли гранатометів, 82-мм мінометів та крупнокаліберних кулеметів загарбників потрапляли Щастя, Нижньотепле, Сокольники, Новотошківське, Кримське та Донецьке.

На Артемівському напрямку, опівночі із мінометів калібру 120 мм сепаратисти обстріляли Майорськ. Під ранок 122-мм артилерія російсько-терористичних військ гатила по українських позиціях поблизу Луганського.

Не припиняє працювати розвідка терористів.

"Зафіксовано прольоти 15 ворожих безпілотників", - підсумовує речник АТО Антон Миронович.