У місті Черкаси розпочався мистецький проект, покликаний підтримати українські збройні сили.

Про це пише "День".

"Твій талант на допомогу армії" – із таким закликом на Європейській площі щосереди та щочетверга проходитиме мистецький вечір, присвячений благодійному збору коштів для підтримки бійців-захисників кордонів на сході країни.

Читайте також: На байкер-фесті в Черкасах плавали на гумових жінках

Проект започаткували ще у вересні минулого року, а цього тижня розпочався його другий сезон.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Літнім вечором у центрі міста, у час, коли багато людей повертаються з роботи, встановили сцену та запропонували усім небайдужим взяти участь у концертах та продемонструвати глядачам свій талант.

"До проекту долучаються усі творчі черкащани та мешканці інших міст України. Учасники не мають вікових обмежень, можуть бути з різним рівнем підготовки та професіоналізму, мистецькими і музичними уподобаннями", - розповіла організатор концертів Оксана Савенко.

За її словами, відгукуються особи будь-якого роду діяльності.

"Нещодавно до нас підійшла молода дівчина, за фахом перукар, розповідає, що може робити зачіски, поширювати інформацію, бути волонтеркою", - додала вона.

Під час мистецьких виступів поруч стоятиме скринька для збору благодійних коштів, які у подальшому Центр допомоги армії спрямовуватиме на потреби військових у зоні АТО.