Приблизно 70 мешканців Горлівки, яка знаходиться під контролем терористів, накинулись на представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Про це йдеться в останньому звіті місії за 11 червня, передає "УНІАН".

Жителі міста були засмучені і перебували в стресовому стані. Вони, згідно зі звітом,поводилися агресивно і критично висловлювалися на адресу представників моніторингової місії. Деякі мешканці погрожували членам місії.

Розлючений натовп зірвав прапор ОБСЄ з автомобіля і кинув його на землю. Тільки після цього місії вдалося залишити місце події.

У звіті зазначено, що інцидент стався в присутності представників Збройних сил Росії зі складу Спільного центру з контролю і координації.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Читайте також: Бойовики "ДНР" приймають до своїх загонів дітей– ОБСЄ

Нагадаємо, що спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала велике зосередження військової техніки бойовиків. Вона розташувалася на північному сході від Маріуполя. В Широкино члени місії зафіксували, що бойовики із "ДНР" залучають дітей в свої загони, які разом з ними охороняють блокпости.