У Львівській області в під час зіткнення трьох автомобілів постраждали три людини.

Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ.

"Аварія сталася 14 червня, близько 19:45 на автодорозі Київ-Чоп в Кам'янка-Бузькому районі", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: На Полтавщині водій Vokswagen загинув під вантажівкою

За попередніми даними, 33-річний львів'янин, водій ВАЗ 2109, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з позашляховиком Nissan X-Trail і автомобілем Fiat Doblo, які їхали в напрямку Львова.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За кермом джипа був 60-річний житель Одеси, а Fiat вів 32-річний львів'янин.

В результаті ДТП постраждав водій, він зламав щелепу. Також 27-річний пасажир дев'ятки, житель Львова отримав закриту черепно-мозкову травму.

Крім цього, постраждала 59-річна пасажирка Nissan, мешканка Одеси. У неї - забій грудної клітки. Після огляду лікарів та надання необхідної медичної допомоги, жінку відпустили додому.

Нагадаємо, 5 червня у Полтавській області в результаті зіткнення іномарки з вантажівкою загинув чоловік та троє постраждали.

Подія сталася близько 14 години у Кременчуцькому районі на 82 кілометрі дороги Хорол-Семенівка-Кременчук.

Автомобіль Vokswagen рухався у напрямку міста Кременчука, ним керував 33-річний житель Кременчуцького району. Його автомобіль зіткнувся з вантажним фургоном DAF-45, яким керував 31-річний водій із Київської області.

В результаті ДТП 30-річний пасажир легкового автомобіля отримав тілесні ушкодження, від яких він загинув на місці події.