Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон вперше після пологів вийшла у світ. Вона відвідала урочистий парад в Букінгемському палаці на честь дня народження королеви Єлизавети II.

На вихідні тенденція повявленія герцогині на світських заходах продовжилася - вона активно провела вікенд. На наступний день після святкування дня народження королеви Кейт Мідлтон прийшла подивитися на гру в поло.

Поки принц Вільям з братом принцом Гаррі грали в поло, вона проводила час зі своїм сином Джорджем і членами королівської семи.

Королівська родина провела спільний активний відпочинок на свіжому повітрі.

Герцогиня весело грала з однорічним Джорджем на траві, який хотів втекти від неї. Кейт змушена була ходити слідом за сином, щоб не упустити його з виду.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Матеріал по темі: Опублікували перші фото принцеси Шарлотти Кембріджської

У соціальних мережах активно обговорюють струнку фігуру Кейт Мідлтон, яка через місяць після пологів принцеси Шарлотти одягла на уїкенд обтягуючі джинси.

Нагадаємо, що нещодавно Кейт Мідлтон і принци Вільям показали перші фото, як дворічний Джордж цілує сестричку.