Жителі Тбілісі виявили в одному з мікрорайонів міста ведмедика, що втік із зоопарку під час повені, що обрушилася на місто в ніч на неділю 14 червня.

Як повідомляють грузинські ЗМІ, одному з місцевих жителів вдалося зловити тварину, що гуляла вулицями, і відвезти її назад до зоопарку.

На території зоопарку рятувальники продовжують розчищати завали. Увечері з'явилася інформація, що кількість жертв повені зросла. У воді виявили ще одне тіло. Загалом загинули 14 людей.

Матеріал по темі: Через повінь в Грузії із зоопарку розбіглися тварини (фото)

Нагадаємо, раніше повідомляли, що в Тбілісі через повінь з місцевого зоопарку втекли багато тварин.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Мер Тбілісі Давид Нармані заявив, що найскладніша ситуація наразі зберігається в районі Ваке-Сабуртало, в ущелині річки Вере, яка вийшла з берегів і затопила приватні будинки, а також на Цхнетской трасі, де відбувся зсув.

Збиток, заподіяний місту стихією, оцінюють в $ 18 млн.