Протягом ночі у Широкиному формування "ДНР" тричі відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це повідомив прес-офіцер сектору "М" Ярослав Чепурний.

"На початку третьої ночі 17 червня збройні формування "ДНР" відкрили провокуючий вогонь зі стрілецької зброї по позиціях сил АТО в Широкиному", - зазначив Чепурний.

Він також додав, що пізніше вогонь був відкритий близько 3:00 і 4:00.

"Постраждалих серед особового складу ЗСУ та НГУ немає", - повідомив прес-офіцер.

Безпілотних літальних апаратів над сектором "М" не спостерігалося.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

"За 16 червня в Широкиному зафіксовано 7 обстрілів позицій українських силовиків. Один з них проводився з САУ калібру 122 мм, два — з мінометів калібрів 82 і 120 мм, чотири рази використовувалися різні види стрілецької зброї", - зазначив Чепурний.

Читайте також: Ватажки "ЛНР" змушують шахтарів воювати або працювати задурно

З його слів, жертв серед військовослужбовців немає.

Раніше в АТЦ повідомляли, що бойовики здійснили спробу прориву в районі Мар'їнки: після півночі штурмова група чисельністю близько 30 бойовиків безрезультатно атакувала позиції сил АТО.