Волонтери придбали для медсестри "Лютик", якій на Донбасі відірвало дві ноги, електромобіль для пересування. Про це повідомляє головний лікар Дніпропетровської лікарні Сергій Роженко на своїй сторінці в Facebook.

"Лікарня Мечникова. Вся Україна. Весь світ переживає за її майбутнє. Вона вижила. Волонтери прислали їй міні-електромобіль. Завтра о 10:00 перший заїзд", - пише Сергій Риженко.

З минулого тижня медсестру на прізвисько "Лютик" почали виводити на прогулянки.

За словами медиків, дівчина мріє про те, щоб знову ходити і повернутися до роботи. Вона знову хоче допомагати військовим на сході України. Лікарі відзначають, що раніше, ніж за півроку, як обіцяли раніше, вилікують її.

Матеріал по темі: У Дрогобичі зібрали 15 тисяч гривень для медсестри "Лютіка"

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що 27 травня в Авдіївці на фугасі підірвалася машина з військовими і волонтерами. В результаті 25-річної медсестри Ірині по позивному "Лютик" відірвало ноги. Ще вісім військових доставили в Дніпропетровську обласну лікарню імені Мечникова.