У США знімуть фільм за третім романом Чарльза Буковскі "Жінки".

Про це повідомляє The Guardian.

Виробництвом картини займеться студія Voltage Pictures. Дати початку зйомок і прем'єри поки не уточнюються.

Компанія Voltage Pictures викупила права на книгу ще у 1978 році. Твір розповідає про численні сексуальні пригоди літератора-п'яниці Генрі Чінаскі - героя всіх романів Буковскі, крім "Макулатури".

Читайте також: Кримчанка стала фотографом року в Україні

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Режисера стрічки поки не призначили, а підбір акторів почнуть пізніше.

Автобіографічний роман "Жінки" опублікували в 1978 році. Він входить до циклу з п'яти книг, відомий як "Одіссея Чінаскі". У 1980-х роках книгу мав намір екранізувати Пол Верховен, але так і не взявся за роботу.

Довідка. Чарльз Буковскі - американський поет, прозаїк і журналіст німецького походження. Він видав кілька десятків поетичних збірок, шість романів, у тому числі "Фактотум", "Хліб з шинкою" і "Макулатура", безліч есе і публіцистичних статей.

Буковскі не отримав жодної премії, і за життя автора їм мало цікавилися літературознавці, однак зараз він вважається одним з найбільших американських письменників післявоєнного покоління.