Підрозділи охорони державного кордону отримають нову автомобільну техніку. Про це повідомляють на офіційному сайті Держприкордонслужби.

"Дві колони, а це понад 70 одиниць техніки, в основному складалися з автомобілів підвищеної прохідності та мікроавтобусів Фольксваген. В підрозділі на кордоні автомобілі також повезли генератори, автономні печі та інше обладнання", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники відзначили, що техніку придбали як на гроші з державного бюджету, так і в рамках реалізації проектів міжнародної допомоги.

Читайте також: Військові допомагають залізничникам відновити повідомлення в зоні АТО (фото)

У Держприкордонслужбі уточнили, що автомобілі привезуть на російсько-український кордон і в підрозділи, військовослужбовці яких виконують завдання в зоні проведення АТО.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще