Кабмін затвердив форму для патрульних поліцейських, які вийдуть на вулиці Києва вже 4 липня. Крім черевиків, до форми вирішено додати легкі кросівки "5.11".

"Прийшов сьогодні на засідання Кабміну з новими патрульними поліцейськими. Все відбулося добре: форму затвердили, але прем'єр причепився до черевиків. Прийняли рішення, крім черевиків, додати літні легкі спеціальні тактичні кросівки 5.11", - написав міністр МВС Арсен Аваков у своєму Фейсбуці.

Аваков не зазначив, де міністерство знайде гроші на кросівки, проте пообіцяв це зробити найближчим часом.

"Мені подобається, що Кабмін щиро підтримує нас у створенні нової поліції. Проте на вулицях до міністрів все-одно будемо суворі більше, ніж до звичайної людини. Є час посміхатися і проводити рішення, а служба - службою", - додав міністр.

Читайте також: Аваков представив нове керівництво столичної поліції

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що 12 червня Аваков представив керівника патрульної служби Києва Олександра Фацевича.

"Я буду постійно з вами на вулицях міста. Ваші командири підрозділів, батальйонів та їхні заступники також будуть поряд. Ми завжди підтримаємо вас", - наголосив Фацевич.

Нові патрульні з'являться у столиці вже на початку липня. Наразі триває відбір та навчання патрульних в Одесі, Харкові та Дніпропетровську.

Читайте по темі: Японія передала нашим міліціонерам 348 гібридних авто