Жителі Коктебеля записали відеозвернення до окупаційної влади, в якому висловили протест проти руйнування знаменитого гірського масиву Кара-Даг. Відеозвернення кримчан опублікував користувач YouTube Олександр Соловьєнко.

"Коли тут були фашисти, окупанти, був даний наказ - Кара-Даг зберегти і не чіпати", - сказала мешканка Коктебеля.

Жінка різко розкритикувала дії російської влади, за присутність якої місцеві жителі активно виступали і голосували на референдумі, організованому "зеленими чоловічками".

За словами промовця, гірка іронія полягає в тому, що руйнування Кара-Дагу почалося з приходом Росії. Кримчанка визнала, що до знищення кримських гір не додумалися ні під час німецько-фашистської окупації, ні під час радянського періоду, ні за роки незалежності України.

"Мудрість включіть хоч якусь, якщо вона у вас залишилася. а ви, панове чиновники, що ви робите?" - підкреслила вона.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Матеріал по темі: Палаючий Боїнг півгодини кружляв над аеропортом Сімферополя

Нагадаємо, що Кара-Даг- це і гірський масив в Кримських горах і стародавній згаслий вулкан, який діяв 120 - 160 млн років тому. Єдиний древній вулкан, який зберігся в Східній Європі та в Україні.