Державна прикордонна служба з учорашнього дня припинила пропускати на територію Криму вантажівки з продовольчими товарами. Про це повідомили в прикордонному управлінні ФСБ Росії по Республіці Крим.

На українському кордоні стоять понад 250 вантажівок з продуктами.

"Ситуація, цілеспрямовано спровокована владою суміжної держави, дійшла до критичної точки. Фрукти і овочі під палючим сонцем швидко псуються, власники вантажу на очах зазнають збитків", - скаржаться в ФСБ.

Читайте також: В окупованому Криму з'явиться "власний" мобільний оператор

Крім того, бажання торговців швидше потрапити на територію Росії призвело до конфліктів серед водіїв, що стоять у черзі. Почалися сварки і бійки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У ФСБ вважають, що Україна намагається "змусити Росію витрачати більше на забезпечення Криму", і тим самим дестабілізувати обстановку в РФ. Нещодавно російські КПП самі не пропускали до Криму фури, посилаючись на заборону "Росспоживнагляду".