У районі Саханки бійці полку "Азов" ліквідували САУ та склад боєприпасів бойовиків. Про це повідомляє прес-служба полку.

"Ніхто з бійців полку "Азов" не постраждав. Всі наші хлопці повернулися з бойового завдання без втрат", - повідомили бійці.

Селище Саханка розташоване недалеко від населеного пункту Широкине, яке терористи намагаються захопити більше п'яти місяців.

Солдат полку Дмитро Дяченко розповів "24 каналу" про те, що більшість терористів залишила бойові позиції в районі Щирокиного. Це, на думку, бійців, може бути підготовкою до майбутньої масштабної провокації.

"Ми маємо дані розвідки, які говорять про те, що деяка кількість бойовиків залишило свої позиції в селищі. Незважаючи на це, частина живої сили і техніки бойовиків знаходиться на позиціях", - розповів він.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Читайте також: Росіянин, який воював за "Азов", загинув у Маріуполі

У неділю ОБСЕ повідомило у звіті, що українські бійці залишили опорні позиції біля Маріуполя, а колишній комбат "Донбаса" та народний депутат Семен Семенченко спростував цю інформацію.

Нагадаємо, що вчора у маріупольській лікарні помер від поранень боєць "Азова", комбат роти по позивному "Ратибор". Він був громадянином Росії, але захищав територіальну цілісність України.