Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков презентував форму для нового поліцейського патруля.

"Форма - від одного з найкращих у світі виробників тактичної форми "5,11" (США). Форма універсальна, з тефлоновим покриттям, водовідштовхувальна. Форма дуже зручна, еластична, універсальна, в ній не жарко влітку і не холодно взимку", - каже інспектор нової поліції.

Аваков наголосив,що у Києві нова патрульна поліція почне працювати 4 липня.

Літній комплект форми включатиме в себе пару головних уборів – фуражку і бейсболку. У зимовий комплект форменого одягу увійдуть куртки і в'язані шапочки.

Матеріал по темі: Яценюку не сподобалися черевики столичних патрульних (фото)

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Амуніція нового поліцейського складатиметься з пістолета "Форт-17", спеціальної кишені для двох магазинів до нього, а також гумового кийка. На форменому одязі передбачена можливість кріплення індивідуального жетона поліцейського, а також нагрудної відеокамери. Вона дає можливість вести запис інформації як в режимі відео, так і в режимі запису аудіо.

Нагадаємо, що США закупили одягу для нових українських поліцейських з власної ініціативи і виключно за власні кошти.