У столичному районі Оболонь хулігани закидали припарковані біля будинку автомобілі горіхами і пакетами з водою. В результаті пошкодження отримали два автомобілі.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління МВС України в Києві

За повідомленнями правоохоронців, невідомі з верхніх поверхів кидали горіхами і пакетами з водою у припарковані під житловим будинком автомобілі. Громадяни також чули глухі звуки і подумали, що це могли бути постріли.

На місці події наряд Державтоінспекції зафіксував пошкодження двох автомобілів. Правоохоронці не підтвердили інформацію про постріли.

У міліції також повідомили, що хуліганам загрожує штраф, а також відшкодування моральної та матеріальної шкоди власникам пошкоджених автомобілів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте також: У киянина відібрали сумку з мільйоном гривень

Правоохоронці зазначили, що якщо в ході перевірки буде встановлено причетність правопорушників до вчинення кількох таких епізодів, то їм може загрожувати кримінальна відповідальність.