За добу окупанти 37 разів порушили режим припинення вогню – штаб АТО. Проте, це не завадило укрїнським військовим повністю узяти контроль над ситуацією.

З 21 години, 3 липня, бойовики дві години обстрілювали 120-мм мінометами позиції сил АТО поблизу населеного пункту Новотошківське. З 22 години почався мінометний обстріл Новгородського.

Також російсько-терористичні війська провокували обстрілами українських військових в районах населених пунктів Станиця Луганська, Мар'їнка, Красногорівка, Майорськ, Розсадки, Троїцьке.

Найгарячіше було поблизу Опитного. Бойовики вели вогонь з різних видів зброї. Тут також працював снайпер.

В районі населеного пункту Піски з 20:40 терористи обстріляли позиції сил АТО з БМП. Проте вогневі точки противника наші військові оперативно знешкодили.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Читайте також: Бойовики обстріляли Розсадку і Трьохізбенку - прес-центр АТО

О 17.10 біля населеного пункту Щастя відбулося бойове зіткнення сил АТО з диверсійно-розвідувальною групою проросійських окупантів. Однак українські військові змусили їх втекти.

Починаючі з опівночі 4 липня, бандформування двічі зі 120-мм мінометів обстріляли позиції сил АТО в районі населеного пункту Кримське. Новотошківське потрапило під вогонь з танку, 120-мм міномету, 122-мм гармати та стрілецької зброї.

Бійці АТО не піддаються на провокації бойовиків та дають адекватну відсіч зі зброї, не забороненої Мінськими домовленостями.

Українські захисники готові до будь-якого розвитку подій та впевнені у своїх силах.