Сьогодні патрульні поліцейські встигли оштрафувати прокурора і депутата.

Про це на брифінгу заявила перший заступник міністра глави Міністерства внутрішніх справ Ека Згуладзе, повідомляє 112 канал.

"Нас запитували, як ви будете поводитися, якщо правила порушить людина на поважній посаді. Все вже було, прокурора штрафували, депутатів з Верховної Ради штрафували. Ми не будемо називати конкретні прізвища. Головне, що патрульні у всіх цих випадках абсолютно без стресу оштрафували водія таксі, водія Range Rover, який виявився прокурором, і депутата", - сказала вона.

Згуладзе зазначила, що МВС відкинуло пропозицію мера Києва Віталія Кличка щодо заохочення поліцейських за особливі заслуги. Вона зазначила, що перед законом усі рівні, і високопоставлені особи нічим від простих людей не відрізняються.

Матеріал по темі: Столична патрульна поліція прийме присягу на Софійській площі

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Про подію розповіла заступник командира 3-й роти 1-го батальйону патрульної поліції Києва Світлана Піддубна.

"Я хочу передати тим особам, яких я затримала, величезний привіт і спасибі за правильно прийняте рішення співпрацювати з нами. Мене лякали тим, що у мене є кепка, подарована Аваковим, я з ним давно знайомий". Якщо порушили, поступите по совісті, і ми будемо чинити по совісті ", - заявила вона.

Нагадаємо, що 4 червня на Софіївській площі нові київські поліцейські прийняли присягу. За кілька днів свого патрулювання вони пошкодили чотири машини і втратили два пістолети.