Поблизу Щастя та Станиці Луганської піхотні групи бойовиків спробували прорватися у тил бійців АТО. Терористи відкрили вогонь по наших військових зі стрілецької зброї, автоматичних гранатометів АГС-17, 82-мм і 120-мм мінометів, та мобільних зенітних установок ЗУ-23-2.

Про це на сторінці в мережі Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

Рух піхоти супротивника українські бійці зупинили вогнем у відповідь. Терористи змушені були відступити.

Крім цього, обстріли з 82-мм мінометів бойовики здійснювали у районі Кримського, Новотошківки, Золотого і південніше селищ Луганське і Миронівськ.

За інформацієюТимчука, в результаті щільного вогню з боку сил АТО бандформуванню довелось залишити "нейтральну" смугу.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"На захід Донецька, в смузі Авдіївка-Мар'їнка-Первомайське фіксувалися активні дії 2-х бронегруп супротивника (всього 4 танки і до 8 ББМ), які здійснили прицільні обстріли позицій українських військ із заздалегідь обладнаних позицій", – зауважив він.

На південь від Донецька сепаратисти обстріляли з АГС-17, СПГ-9 і 82-мм мінометів позиції українських військ у районі Старогнатівки і північніше Гранітного, намагаючись придушити вогневі точки сил АТО, розвідані раніше.

Читайте також: Бойовики обстріляли Павлопіль із мінометів і танків - прес-центр АТО

Таким чином, окупаційні терористичні війська на Сході продовжують обстрілювати позиції української армії та населені пункти, контрольовані українською владою. Сепаратисти не полишають спроб спровокувати сили АТО на порушення "Мінських домовленостей".