Для "Укрнафтогазу" оберуть нового голову правління. Цим займеться конкурсна комісія, яка вибере керівника з шістьох претендентів.

Як повідомляє прес-служба "Нафтогазу України", щоб посісти крісло керівника, на вакансію надіслали резюме понад 80 кандидатів з України, Великобританії, США, Румунії, Єгипту, Марокко, Норвегії та Данії.

"7 і 8 липня відбудуться засідання фінального етапу конкурсного відбору, під час яких кандидати особисто презентувати своє бачення реформування "Укрнафти" і напрямків підвищення ефективності роботи підприємства", – передає прес-служба. І вже за результатами оберуть переможця. Згодом кандидатуру подадуть на погодження Номінаційному комітету Кабміну.

Наступний етап – якщо кандидата затвердять, він буде представлена на погодження акціонерів 22 липня цього року.

Читайте також: У 2014 році Україна продавала військові літаки і гелікоптери за кордон

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Нагадаємо, "Укрнафта" є найбільшою українською нафтовидобувною компанією. Зараз нею керує Пітер Ванхеке. Він вважається близьким до українського олігарха Ігоря Коломойського.

А конфлікт навколо компаній "Укрнафта" та "Укртранснафта" не раз називали серед причин відставки голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського.