Японські вчені за допомогою 3D-принтера створили рухомого силіконового двійника відомого футболіста мадридського "Реала" Кріштіану Роналду.

Про це повідомляє The Times of India.

Двійника Роналду зробили за допомогою голлівудської студії. Для його створення було використано 3D-сканування із застосуванням 110 мікрокамер.

Копія футболіста виконана в повний зріст. Найцікавіше - силіконовий Кріштіану має рухливі риси обличчя! Він може моргати.

Роналду, який прибув до Токіо на промоакцію електричного стимулятора для тренування м'язів живота, захоплений "кіберклоном" і відразу ж відзначив його разючу подібність до оригіналу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ідеально. Мені він подобається. Повинен сказати, що він виглядає в точності, як я. Я був би брехуном, якби сказав, що це не так", - заявив Кріштіану.

Силіконового Роналду представили публіці у спідній білизні від власного бренду футболіста з рекламованим електричним тренажером м'язів, закріпленим на животі.

Читайте також: Літніх японців доглядатимуть роботи

Нагадаємо, що воскова фігура Кріштіану Роналду була створена в грудні 2013 року. Вона є одним з найпопулярніших експонатів мадридського музею воскових фігур.

У березні 2015 року журналісти повідомляли, що футболіст найняв власного стиліста для догляду за волоссям воскової копії.