Професіонали з National Geographic обрали два десятки переселенців з Донецька, Луганська та Криму для того, щоб навчити їх фотомистецтву. Навчання триватимуть у Харкові, де популярний журнал створить спеціальний табір.

Про це повідомляє 24 канал.

Під час конкурсу щодня учасники фототабору робили сотні кадрів. Однак організатори вибирали лише декілька найкращих. Їх презентували глядачам на мультимедійній виставці. На більшості фотокарток зображені діти.

У проекті візьмуть участь 26-річна Олена з Донецька, Антон з Ялти, які під час російської агресії переїхали в Київ. Вони розповіли, що сподіваються знайти такі ж понівечені війною душі у фототаборі.

Матеріал по темі: Кожен дев'ятий українець потребує гуманітарної допомоги

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Восени півсотні найкращих робіт помандрують виставкою найбільшими містами України. А найкраща світлина має шанс потрапити на обкладинку National Geographic.