Як повідомляє група "Метінвест", сьогодні вночі стався масований обстріл коксохімічного заводу, що в Авдіївці. Двоє працівників заводу отримали поранення.

"В ніч з 11 на 12 липня Авдіївський коксохімічний завод Групи" Метінвест "піддався масованому обстрілу. Поранення отримали двоє співробітників. Кілька десятків снарядів розірвалися на території залізничного цеху АКХЗ", - сказано у повідомленні.

Двох охоронців заводу госпіталізували. Вони отримали поранення різної важкості, але їхнім життям ніщо не загрожує.

Снаряди, що потрапили до заводу пошкодили 2 з 4 високовольтних введення, що забезпечують підприємство електроенергією, обладнання та інженерні комунікації.

Читайте також: Мешканців Мукачева евакуюють через стрілянину

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тимчасово видача коксу була призупинена. Зараз на місці обстрілу працівники заводу усувають наслідки обстрілу. Слідча група проводить аналіз збитків.

Коксохімічний завод в Авдіївці є найбільшим в Європі. Він є частиною фінансової групи СКМ, яка належить Ринату Ахметову.