Підприємства українського олігарха Дмитра Фірташа фінансують "Всеросійський молодіжний форум", який проходить в окупованому Криму.

Про це пише австрійське агентство APA.

Патріотичний російський форум проходить на Бакальскій косі. Він розділений на кілька змін, одна з них - збір пошукових загонів і військово-патріотичних клубів, громадських об'єднань та центрів патріотичного виховання молоді, агітаційних бригад.

На форумі вже виступив головний серед російських журналістів пропагандист Кремля Дмитро Кисельов.

Російське Федеральне агентство у справах молоді з кінця весни і до початку літа провело ряд тендерів, щоб закупити послуги для форуму.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: У Львові зранку підірвали дві гранати - постраждали міліціонери

Відповідно до результатів тендерів, послуги з забезпечення харчування та проживання учасників, експертів і гостей форуму надає ТОВ "Титанові інвестиції". Сума тендеру близько 1,3 мільйона доларів.

Цікаво, що ТОВ "Титанові інвестиції" зареєстрована в Росії 17 червня 2014 році, тобто після анексії Криму. Засновником компанії виступає ТОВ "Летан Інвестментс Лімітед", зареєстрована на Кіпрі. А саме на цю компанію оформлена головна холдингова компанія Фірташа - австрійська Group DF International.