Пасажири київського метрополітену затримали кишенькового злодія та передали його правоохоронцям.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ в місті Києві.

Інцидент трапився на станції метрополітену "Лівобережна". Однак небайдужі громадяни затримали злочинця і передали його працівникам міліції.

Прес-служба зазначає, що зухвалий грабіжник на очах у натовпу людей видер мобільний телефон з рук жінки та одразу кинувся тікати з вагону. Проте пасажири зупинили його і не дали втекти. На місце пригоди прибули працівники Лінійного управління київського метрополітену та затримали молодика.

Читайте також: У Полтаві затримали слідчого за хабар у 7 тисяч гривень

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Правоохоронці з'ясували, що правопорушником виявився 35-річний мешканець Києва. У минулому він вже відбував покарання за вживання наркотиків.

Проти зловмисника розпочато кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "Грабіж". Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років. Наразі правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до скоєння аналогічних злочинів.