Сьогодні курс американської валюти стрибав то вгору, то вниз. Але на закритті міжбанку зафіксовано незначне подешевшання.

Середній курс долару після закриття торгів становив 22,00-22,10 гривень. Євро зафіксував позначку 23,9954-24,0978 гривень. Російський рубль коштував 0,3886-0,3908 гривень за 10 рублів.

"На міжбанку уранці, так повелося, курс долара зростав, а під завершення торгів курс долара розвернувся в протилежному напрямку. Попри те, що національна валюта зміцнилась, загальна тенденція досі схожа на "боковик". Враховуючи те, що завтра п'ятниця, швидше за все усе так і залишиться. Нацбанк надалі ігнорує міжбанк, підправляючи ситуацію "ножицями" і через держбанки, які виходять на ринок з продажем валюти. Також важливим моментом в зниженні курсу долара став той факт, що сьогодні у продажу доларів було більше, ніж як завжди", - коментує Finance.ua.

Читайте також: ВР прийняла закони, які дозволяють Україні залучити більше 3 млрд доларів

На момент відкриття торгів, вранці, курс долара становив 21,95-22,35 гривень.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще