Двоє районних військових комісарів Львівської області потрапили на гауптвахту. Причиною стало невиконання завдань щодо мобілізації.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

Військова прокуратура склала протоколи про адміністративне правопорушення за статтею Кодексу про адміністративні правопорушення "недбале ставлення до військової служби". Вони, за повідомленням прес-служби, "не забезпечили повною мірою виконання поставлених завдань під час проведення п'ятої черги часткової мобілізації".

Суд, за результатами розгляду протоколів, визнав військових комісарів винними. На них накладено адміністративне стягнення у вигляді арешту. Їх триматимуть відповідно шість і сім діб закритими.

Читайте також: Чоловіків у балаклавах будуть "тягнути до військкомату" - Москаль (відео)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Військових комісарів помістили на гауптвахту ужгородського відділу Військової служби правопорядку для відбування покарання.

Нагадаємо, 17 травня вперше в Україні воєнкома відправили на гауптвахту за зрив мобілізації. Військова прокуратура Харківського гарнізону покарала військового комісара Київського району міста Харкова.