У Волинській області вночі із 18 на 19 липня внаслідок шквалистого вітру та сильного дощу знеструмило 42 населених пункти.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"У селі Світязь Шацького району на території наметового містечка турбази "Незабудка" повалені близько 50 дерев. Травми отримали сім чоловік, один з яких госпіталізований в стані середньої тяжкості", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Ураган в Одесі валив дерева на людей (фото)

Згідно інформації, на місці події працює оперативна група ДСНС у Волинській області.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, внаслідок негоди на початку липня, на Волині було зруйновано житлові та господарські приміщення у Луцькому районі в селі Городище-2, в селищі Торчин, у селі Топилище Іваничівського району тощо.

"У Локачинському районі часткове руйнування будинків та споруд зафіксовано у шести селах. Зокрема у селі Білопіль пошкоджено дахи 10 будинків, у селах Защитів та Конюхи розкрита покрівля 15 житлових будинків. У селі Привітне частково пошкоджені покрівлі на житлових будинках, а в селах Бубнів та Линів – 10", - йшлося в повідомленні прес-служби.