Сьогодні на Майдані в Києві проходила акція за участю "Правого сектора". Про це повідомляє Vlasti.net.

Люди з плакатами організації прийшли на головну площу столиці, щоб висловити невдоволенням наявній владі.

Під час заходу між представниками організації "Стратегічний союз громадянської України" та активістами "Правого сектора" зав'язалася бійка через розбіжності у поглядах на події на Донбасі. Вони відбирали один в одного плакати і знищували їх.

Станом на 14:15 "віче" вже завершилося. Мітинг був нечисленний, підтримати "Правий сектор" прийшли не більше, ніж сто чоловік.

Матеріал по темі: "Правий сектор" кличе на мітинг проти влади

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Прес-секретать організації Артем Скоропадський зазначив, що такий захід організації не анонсувала.

"Ми не анонсували ніде, ні на сайті, ні в співтоваристві, цю акцію. Ми вдячні за будь-яку підтримку, от тільки в організаційному сенсі все було незрозуміло", - пояснив Скоропадський.

Днями лідер організації Дмитро Ярош зазначив, що акції активістів ПС у формі пікетування державних і адміністративних будівель в регіонах закінчились і продовжаться в іншому форматі.

Нагадаємо, що раніше в організації заявляли, що на вівторок, 21 липня, призначений екстрений з'їзд організації та мітинг на Майдані, на якому буде виступати лідер організації Дмитро Ярош.