Праворадикальна організація анонсувала народне віче "Геть владу зрадників!". Після відомих подій в Мукачевому "Правий сектор" закликає громадян виступити проти репресій патріотів.

Мітинг розпочнеться у вівторок, 21 липня, о 19:00, написали члени ПС на своїй сторінці на Facebook.

При цьому причинами народних зборів радикали називають "ганебні домовленості з терористами і репресії проти націоналістів, які прагнуть навести лад у державі ".

Читайте також: "Правий сектор" проведе наступного тижня позачерговий з'їзд

"Заявляємо чиновникам-олігархам, що мукачівські повстанці - це лише квіточки порівняно з тим, що відбуватиметься, якщо не буде наведено порядку", - закликають в "Правому секторі".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Крім цього, члени військово-політичної організації переконані, що "система потребує революційних змін - і правил функціонування, і чиновників, і ідеї, в ім'я якої держава діє. І головне - волю до зміни цілої системи повинно мати більшість населення! Інакше нічого не вийде".