Сьогодні у реанімації в Ужгороді помер чоловік, якого поранили в голову під час стрілянини в Мукачевому 11 липня.

Раніше повідомлялося, що пораненому стало трохи легше і його перевели в нейроцентр, пише Mukachevo.net.

За інформацією видання, народний депутат Михайло Ланьо заперечує знайомство з загиблим і стверджує, що той був звичайним відвідувачем спорткомплексу.

Втім, місцеві мешканці наполягають, що загиблий працював охоронець комплексу "Антарес ", де й відбулася стрілянина між "Правим сектором " та охороною нардепа Ланьо.

Читайте також: До Мукачевого рухається колона військової техніки (відео)

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, стрілянина у Мукачевому сталася 11 липня. Причиною конфлікту називають боротьбу за перерозподіл контрабандних потоків.

15 липня Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід для двох членів "Правого сектора", яких затримали у зв'язку зі стріляниною в Мукачевому – утримання під вартою до 11 вересня.

Їх звинувачують у створенні злочинної організації та здійсненні теракту.

Ще близько 10 бійців "Правого сектору" досі переховуються у лісах неподалік від Мукачевого. На їх пошуки кинуто сили Національної гвардії.