Сьогодні, близько 11:30 бойовики "ДНР" обстріляли автомобіль із мирними мешканцями на трасі Донецьк - Запоріжжя. Три людини потрапили до лікарні із осколковими пораненнями різного ступеня тяжкості.

Про це повідомила прес-служба міліції у Донецькій області.

"У обстріляному автомобілі було двоє людей із міста Курахове Донецької області, 48 і 26 років, а також 20-річна дівчина із Донецька. Бойовики почали стріляти, коли машина минула останній блокпост так званої "ДНР", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: "Перед обстрілами сепари присилають попереджувальні смс" - командир ВСУ

Згідно інформації, бойовики пропустили автомобіль, але навздогін відкрили вогонь по території. Таким чином, машина потрапила під обстріл на під'їзді до блокпоста ЗСУ.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Поранених відвезли до шпиталю у м. Курахове.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "замах на вчинення умисного вбивства".